cara menghilangkan parut jerawat & melicinkan kulit

Diterbitkan: 26 January 2013

Assalamualaikum...hi
hari ni sy nak share cara nak hilangkan kesan parut akibat jerawat dan melicinkan kulit wajah ..
bahan yg korang kena ada..1. air 2. kayu manis. 3. lesung batu..
caranya korang letak air skit kat blkang buntot lesung batu pastu korang gesek kayu manis...yg pekat tmbah air lg..buat smpai tggal stgah btg pastu korang spu rata kat wajah...kalo korang free pkai lama ckit..ia jgak bole menegangkan kulit wajah..mula2 pkai rase pedih giler mcm nak terkuar bijik mata ni..lpas tu korang da dpt hasilnya..korang tak akan kisah pasal pedih2 tuh !

boleh tgok kat personal blog saya !


selamat mencuba !